logo

Dozvolite da se predstavimo

Maraton LDN DOO osnovano je 27.08.1990. godine

Bavimo se ugradnjom sportskih podloga za otvorene i zatvorene terene, kao i kompletnim opremanjem sportskih objekata sa rekvizitima iz sopstvenog proizvodnog programa.

Pored opremanja sportskih objekata i fiskulturnih sala vršimo ugradnju svih vrsta sportskih parketa sa različitim tipovima podkonstrukcija.

Sportske parkete ugrađujemo u zavisnosti od potrebe naručioca kao sportski pod sa masivnim parketom, kao završnim slojem ili sportskog poda sa fabrički izlakiranim višeslojnim parketom kao završnim slojem.

Maraton LDN DOO zastupa švajcarskog renomiranog proizvođača CONICA na području Srbije, Crne Gore, Bosne i Makedonije.

Kompletan program sportskih podloga koji ugrađujemo su licencirane podloge iz programa Conica iz Švajcarske.

Čime se bavimo

Bavimo se ugradnjom dečijih igrališta i zaštitnih gumenih podloga – tartana ispod igrališta. Igrališta koja imamo u ponudi su deo iz našeg proizvodnog procesa a ostalo iz programa francuskog renomiranog proizvođača PROLUDIC. Kompletan program dečijih igrališta poseduje Sertifikate po standardu EN 1176.

Dopunski program

Kao dopunski program dečijim igralištima u mogućnosti smo ponuditi našim kupcima i opremanje spoljnog uređenja mobilijarom – klupama, kantama za otpad, ogradom oko igrališta i prirodni busen trave.

 

Čime se bavimo?

 
 • Dečija igrališta +

  Igrališta pravimo koja svojom pojavom ulepšavaju parkove i druge prostore namenjene za igranje i razonadu dece. Pročitaj više
 • Škola i sport +

  Proizvodimo opremu za škole i sportsku opremu. Pročitaj više
 • Sportske podloge +

  Proizvodimo podloge koje zadovoljavaju višestruku namenu! Podloge zadovoljavaju najstrožije svetske standarde kvaliteta i pogodne su za korišćenje u svim vremenskim uslovima. Pročitaj više
 • Urban +

  Opremanje eksterijera. Ovaj program obuhvata odbojnike, klupe, stolove, kante za odpatke i drugo... Pročitaj više
 • Dopunski materijal +

  Ovaj program obuhvata sedala za ljuljaške, tobogane i delove za tobogane, sedala sa vezom za ljuljaške, kružne mreže za ljuljaške, itd. Pročitaj više
 • 1

Izdvajamo sledeće projekte:

Pogledajte sve naše reference i proizvode.

Join now and download william hill casino softwere - wbetting.co.uk