Atletska staza Skoplje 

Atletska staza u Skoplju, podloga Conipur SW.

U saradnji sa nasim partnerom Conica iz Svajcarske u mogucnosti smo da vam ponudimo razlicite vrste tartan sportskih podloga u zavisnosti od njihove namene.

Atletske staze CONIPUR SP – ŠPRIC SISTEM

Podloga je izrađena od dva sloja i vodopropusna je. Osnovni sloj je izrađen od recikliranih sbr granula a završni sloj je izrađen od poliuretanskog premaza u spreju i epdm granula. Podloga ispunjava međunarodne standarde IAAF, DIN V 18035-6, ASTM F 2157-02 i EN 14877.

CONIPUR SW – SENDVIČ SISTEM

Podloga je izrađena od dvostrukog sendvič sistema. Osnovni sloj je izrađen od recikliranih sbr granula azavršni sloj je izrađen od poliuretanskog premaza sa epdm granulama. Podloga ispunjava međunarodne standarde IAAF, DIN V 18035-6, ASTM F 2157-02 i EN 14877. Ovaj tip sportske podloge je izveden u tunelu AK Crvena Zvezda , system CP SW u plavoj boji Takođe smo pomenuti tip podloge radili na stadionu Vardara u Skoplju. Stadion je sa podlogom CP SW u plavoj boji dobio Sertifikat IAAF CLASS I.

Multifunkcionalne sportske podloge

CONIPUR EPDM – PODLOGA NAMENJENA MULTIFUNCIONALNIM TERENIMA

Podloga se izrađuje u jednom sloju od poliuretanskog veziva i epdm granula. Namenjena je terenima za košarku, rukomet, odbojku, mali fudbal, tenis. Podloga ispunjava međunarodne standarde FIBA, DIN V 18035-6, ASTM F 2157-02 i EN 14877.

 

ATLETSKA STAZA SKOPLJE

Join now and download william hill casino softwere - wbetting.co.uk